logo
products

Ceny hurtowe Produkty kosmetyczne 98% kwas salicylowy w proszku do skóry CAS 69-72-7

Podstawowe informacje
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: Tonking
Orzecznictwo: ISO, HACCP, Kosher, Halal
Numer modelu: TK-kwas salicylowy w proszku
Minimalne zamówienie: 1
Szczegóły pakowania: 10 ~ 100 g/worek
Zasady płatności: T/T, Western Union
Możliwość Supply: 2000
Szczegóły informacji
Wygląd: Biały proszek Spec: 98%
Stopień: Klasa kosmetyczna Nr CAS: 69-72-7
Aplikacja: Pielęgnacja skóry, kosmetyki Okres przydatności do spożycia: 2 lata
Podkreślić:

proszek kwasu salicylowego klasy kosmetycznej

,

98% kwas salicylowy do skóry

,

hurtowy kwas salicylowy CAS 69-72-7


opis produktu

Cena hurtowa Klasa kosmetyczna 98% proszek kwasu salicylowego do skóry CAS 69-72-7


Proszek kwasu salicylowego to biała, krystaliczna substancja powszechnie znana ze swoich właściwości keratolitycznych (złuszczających skórę) i przeciwdrobnoustrojowych. Jest podstawowym składnikiem w dermatologii, kosmetyce i przemyśle farmaceutycznym. Chemicznie znany jako kwas 2-hydroksybenzoesowy, ma wzór C₇H₆O₃ i masę cząsteczkową 138,12 g/mol.


W zależności od gatunku i źródła proszek może mieć postać białych lub prawie białych kryształów lub puszystego proszku.


Kwas salicylowy stosowany jest w kosmetykach jako środek denaturacyjny, odżywka do włosów i odżywka do skóry i jest szeroko stosowany w różnych kosmetykach w stężeniach od 0,0008% do 3%.


Nazwa produktu
Kwas salicylowy w proszku
Wygląd
Biały proszek
Stopień
Klasa kosmetyczna
Specyfikacja
98%
Aplikacja
Pielęgnacja skóry, kosmetyki
Okres przydatności do spożycia
Dwa lata


Kwas salicylowy działa przede wszystkim jako środek keratolityczny. Działa poprzez rozkładanie międzykomórkowego „kleju” (desmosomów), który spaja komórki skóry, ułatwiając złuszczanie zewnętrznej warstwy skóry (stratum corneum).
Leczenie trądziku
Brodawki i modzele
Warunki skóry głowy


Szczegóły kontaktu
Shelly Zhu

Numer telefonu : +8615229320907

Co to jest? : +8613619217035