Wyślij wiadomość
products

Błękitno- brązowy żółty, żywnościowy 70% owsa beta glukan w proszku

Podstawowe informacje
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: TK
Orzecznictwo: Kosher Halal
Numer modelu: TK-beta glukan
Minimalne zamówienie: 1 kg
Szczegóły pakowania: 1kg/worek 25kg/bęben
Czas dostawy: 2-3 dni robocze
Zasady płatności: T/T, Western Union, MoneyGram, D/P
Możliwość Supply: 1000 kg/miesiąc
Szczegóły informacji
Nazwa: beta glukan Zawartość popiołu: ≤5%
Kolor: Jasnobrązowy Żółty E coli: Negatywny
Metale ciężkie: ≤20ppm Wilgoć: ≤5%
Rozmiar cząsteczki: 80 oczek Salmonella: Negatywny
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Atrakcja:

Proszek beta-glukanów z owsa klasy spożywczej

,

Proszek beta-glukanów 70% z owsa

,

70% glukan w proszku


opis produktu

Błękitno- brązowy żółty, żywnościowy 70% owsa beta glukan w proszku

Co to jest?Beta-glukan owsa?

Owies jest bogatym źródłem błonnika rozpuszczalnego w wodzie (1,3/1,4) beta-glukan, a jego wpływ na zdrowie został szeroko zbadany w ciągu ostatnich 30 lat.Owies Beta Glucan Powder jest jedynym błonnikiem diety uznanym przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) jako zdolny do zmniejszenia ryzyka wystąpienia choroby.. Oat Beta Glucan Powder może być w dużym stężeniu w różnych rodzajach zębów.
Nazwa produktu
Najlepsza cena 70% beta-glukan w postaci proszku
Wymiar
biały proszek
MF
C18H32O16
Czystość
99% beta-glukan owsa
Kluczowe słowa
Oat beta glucan, Oat beta glucan w proszku, czysty Oat beta glucan
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym, suchym, ciemnym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku lub butelce.
Czas trwania
24 miesiące

FunkcjaBeta-glukan owsa
12. ekstrakt z owsa może zwiększyć wchłanianie wapnia w kościach. 3. ekstrakt z owsa może skutecznie pielęgnować włosy, aby włosy były gładkie.Ekstrakt z owsa ma doskonały działanie nawilżające, aby utrzymać skórę pełną wody.
ZastosowanieBeta-glukan owsa
1.Zastosowane w dziedzinie żywności. 2.Zastosowane w dziedzinie produktów zdrowotnych, do stosowania jako surowiec dodawany do produktu zdrowotnego. 3.Zastosowane w dziedzinie kosmetyki, Może wygładzać drobne zmarszczki i poprawiać teksturę skóry.

Szczegóły kontaktu
Richard Zhang

Numer telefonu : +86-29-89388355 / +86-13619217035

WhatsApp : +8613619217035